Ne maradjon le programjainkról!
Ne maradjon le
programjainkról!
Új esemény létrehozása

Gébert-Ulbert Project koncert

Klubkoncert sorozat a Lehel Film-Színházban

GUP

GUP2

GUP3

2020. július 24.
21:30
program kezdete
2020. július 24.
23:30
program vége
Helyszín: Lehel Film-Színház      térkép
Főszervező: Góg Zoltán
Programfelelős: A főszervezővel azonos
Jegyárak elővételben:
Teljes árú: 1500 Ft

2020. július 24. péntek 21:30

Klubkoncert

Gébert-Ulbert Project

Helyszín: Lehel Film-Színház, Jászberény

Jegyár: Elővételben 1500 Ft, Helyszínen 2000 Ft

Elővételes jegyek július 2-től személyesen a Lehel Film-Színházban (Jászberény, Fürdő u. 3.) és a Városi Könyvtárban (Jászberény, Bercsényi út 1.) kaphatók, illetve online is vásárolhatók.

panerai replica watches

A 9 éve működő zenekar lemezeit a Smoothjazz kiadó jelentette meg (Happy Pills – 2016, Healing Hands – 2017), valamint számos tengerentúli díjat zsebeltek be (The 32nd Mid-Atlantic Song Contest of Washington; Hollywood Songwriting Contest; ASA American Songwriting Contest).

Másképp játszák a Jazz-t és Blues-t, különc stílusukat saját szerzeményeiken keresztül juttatják el a közönség fülébe, szívébe, lelkébe.

Replica Watches

Tagok:

Ulbert Ferenc gitárjával a libabőrök felelőse. Zenei szabadságharcos:  a kompromisszumok nélküli zenélés úttörője. Koncertjein előszeretettel vállallja fel és prezentálja a nyílt szinpados zenei kielégülést.

Gébert Attila a zongorán megjelentethető improvizáció nagymestere: a kellemesen váratlan helyzetek megteremtője. Meghökkentő zenei fortélyok felelőse, melyekel meglepi társait, a közönséget - és sokszor saját magát is.

Takacs Balint dobos, azaz tuc-tuc transzformátor: lágyan kemény és keményen lágy, avagy ő maga minden, amitől a jazz valóban dzsessz, a blues pedig igazi blues. Precízen kever mindent mindennel, ő az illetékes a műfaji kavalkádokért.

Eged Márton basszusgitáros olyan zenei hátvéd, aki egyszerre középpályás is. Bravúros illeszkedése és alkalmazkodása rendkívüli zenei szituációkat old meg, mindezt könnyed lazasággal színlelve - de közben élvezve.

Az alapvetően instrumentális zenét játszó banda szívesen egészíti ki fellépéseit Ferenczy Andrással, aki személyesen egy régi köntösbe bújtatott ifjú titán: hangjának karcossága megmutatja, hogy pontosan ez kell, ha blues-ról van szó. 

Játszóház, kézműves foglalkozás
Tudományos ismterj. előadás

Kötve hiszem!

Élet-Igen Klub

2021. július 29. Csütörtök 18:00
© 2014-2017 JBP Software : Taczman Dávid Tadasys
Design : Berecz Viktor